400 g kyllingkjøttdeig
1 ss olje
1 stk finhakket løk
4 stk grønn squash
Hvitløk
100 g frisk sjampinong i små terninger
½ stk finhakket rød paprika
ca 2 ss tomatpurè
1 ss finhakket fersk timian
salt og kvernet peper
100 g revet hvitost eller gratineringsost
Varm oljen i en stekepanne, fres kyllingkjøttdeig sammen med løk (og hvitløk). Del squashen på langs og grav ut kjernen og noe av kjøttet med en skje. Finhakk squashkjøttet og stek det sammen med kjøttdeigen. Tilsettt sjampinjong, parika, tomatpurè rørt ut i vann og timian. La det hele småkoke til det tykner og smak til med salt og pepper.
Fyll kjøttdeligblandingen i de uthulte squashene og dryss revet ost på toppen. Plasser squashene i en ildfast form og stek dem i ovnen i ca 20 minutter til osten begynner og bli gyllen og squashen er myk (ca 180 - 200 grader).
Servert med salat og ferskt brød.