Innbakt svinefilét med soltørka tomater

Innbakte svinefiléter - egner seg godt som tapasrett.

INGREDIENSER (4 pers):

800 g indrefilét av svin
1/2 ts pepper
10 stk soltørkede tomater
1 potte frisk basilikum
ca 8 skiver spekeskinke
2 ss olje

Innbakt svinefilet

FREMGANGSMÅTE:

Gni filéten inn med pepper. Hakk tomater og basilikum. Legg spekeskinkene ved siden av hverandre, legg på basilikum og tomater. Videre haes indrefiléten oppå. Snurr spekeskinkene rundt filéten. Pensle med olje og brunes raskt på grillen. Plasseres på svakere varme, gjerne under lokk. Skjær filéten i to cm tykke skiver. Serveres gjerne med grønn salat og potetsalat, eller hjemmelaget potetmos. Egner seg også godt som tapasrett.

Oppskrift og bilde lånt fra telenor onlines "tips og råd", her finner du også oppskrift på potetsalat med kesam.