500 gram svinekjøtt (strimlet)
1 rødløk (skivet)
1 purreløk (skivet)
2 røde paprika (strimlet)
Brokkoli
Gulrøtter
Sjalottløk
Squach
1 boks blandet wookgrønnsaker
Fersk champingion
1 ss ingefær (finhakket)
1 grønn chili (finhakket)
1 lime (press saft)
4+1 ss soyasaus (Kikkoman)
2+1 ss sweet chili (Blue Dragon)
2 ss raps-/peanøttolje
2 fedd hvitløk (finhakket)
Ris eller nudler
Kutt opp grønnsaker i skiver og buketter.
Bland finhakket ingefær og chili med limesaft, soyasaus og sweet chili saus.
Varm wooken, tilsett peanøttolje, stek kjøttet litt av gangen. Legg kjøttet i sausen.
Stek grønnsakene først brokkoli, så gulrøtter, squach, sjarlottløk, boksen med blandet wookgrønnsaker, paprika og finhakket hvitløk (grønnsakene skal fortsatt ha en sprø kjerne).
Legg kjøtt og saus, samt fersk sopp sammen med grønnsakene, gjennomvarmes.
Tilsett evt. nudler til slutt.