Kremet kyllingsuppe

Kriminelt god kyllingsuppe! Mye søl kan det bli, for man fyller tallerken til randen.

INGREDIENSER (4 porsjoner):

2 stk kyllingfileter i små biter
1 ss meierismør
½ stk purre grovhakket
1 stk rød paprika i små biter
4 stk gulrøtter i terninger
2 ts rød currypaste
1 liter hønsebuljong
3 dl crème fraîche original
1 dl frisk persille hakket

Tips: Har du ikke frisk persille tilgjengelig, kan du tilsette litt tørkede urter som for eksempel persille, kjørvel eller estragon.

 


Kyllingsuppe

FREMGANGSMÅTE:

Fres kylling raskt i smør, i en gryte på høy varme, i 2-3 minutter. Ha purre, paprika og gulrot i gryta, og fres et par minutter. Tilsett currypaste, og rør i 1 minutt.
Hell over kokende hønsebuljong, og la suppa småkoke i 5 minutter, eller til kyllingbitene er gjennomkokt. Rør inn crème fraîche og persille.

Oppskrifta er henta fra tine.no