Baconstekt kyllingfilet

Serveres med kremet blåmuggostsaus, ovnsbakte tomater, pasta og salat.

INGREDIENSER:

4 - 6 kyllingfileter
4 - 6 skiver bacon
4 - 6 blader frisk salvie
Olje/smør til steking
Salt og pepper
2 fedd hvitløk
Valgfri pasta

BLÅMUGGOSTSAUS:

1 beger matfløte eller lett creme fraiche
ca 125 g blåmuggost (den røde)
Litt pepper
Litt presset sitron

CHERRYTOMATER:

Bakes i stekeovn ved 100 grader i ca 1 time

Baconstekt kyllingfilet med blåmuggostsaus

FREMGANGSMÅTE:

Legg et salvieblad på hver kyllingfilet og surr bacon rundt. Stek i varm panne med olje/smør sammen med 1-2 hele fedd hvitløk og 2-3 blader frisk salvie. Stek raskt på hver side, dryss over salt og pepper. Etterstek i varm stekeovn, 150 grader i 10-15 minutter, eller 100 grader sammen med tomatene i 30-40 minutter, til kyllingen er gjennomstekt.

Varm opp matfløte og blåmuggost i biter. Smak til med grovmalt papper og litt presset sitron.

Kok pasta etter anvisning på pakken. Vend litt av sausen inn i godt avrent pasta.

Anrett kyllingfileter skåret i skiver på en seng av pasta, servert med tomater og salat.