Rakels kyllingrett

En riktig så god matrett - hvitløksmarinert kyllingfilét med crème fraiche grønnskaker

INGREDIENSER:

4-5 kyllingfiléter
1 løk
10 champignon
1 rød paprika
1/2 purreløk
1 beger crème fraiche
1-2 fedd hvitløk
rapsolje/olivenolje
paprikapulver
hønsebuljong
salt og pepper

kyllingrett

FREMGANGSMÅTE:

Lag en marinade av olje, presset hvitløk, paprikapulver, salt og pepper. Skjær kyllingfilétene i skiver og la disse ligge i marinaden minimum tre timer, gjerne over natten.

Del opp grønnsakene i biter. Varm opp crème fraiche i en gryte og ha grønnsakene i. Denne "røra" vil virke noe tykk i starten, men vil bli mere flytende etterhvert somgrønnsakene trekkes. Tilsett salt, pepper og hønsebuljongpulver etter smak.

Stek de marinerte kylllingbitene på middels varme i noe av oljemarinaden den har ligget i.

Serveres med ris og gjerne også hvitløksbaguetter.