Ull innerst

Sara og Linda i ulllunderbukser

Sara er klubbens største ullambassadør. "Ull - ikke noe tull!" Hun har fostret opp sine barn i "ullnattis", ullundertøy og annet ulltøy.

ULL UNDER (ull innerst på kroppen) er stalltips nummer en når man skal på tur! For det første holder ull på varmen selvom den blir klam og svett. Ulla transporterer ut fuktigheten. Videre innehar ull egenskaper som gjør at den tåler voldsomt mye svette før den blir illeluktende. Superundertøy av nylon eller andre syntetiske stoffer blir det svært fort lukt av.

UllunderbukseEn ullunderbukse som på dette bildet, er flott å bruke hele året rundt. På vinteren bruker man gjerne ullstilogns på tur, men med denne under stilongsen får du ekstra varme på rumpe og lår. Også om sommeren kan denne være snop å ha, kanskje speiselt for oss finnmarkinger. En hel stilongs blir da fort for mye, mens denne luner og puster dersom sommerdagen ikke er altfor varm. Dersom det skulle bli riktig flott vær og turbuksa blir for tett å gå i, kan denne ullunderbuksa gjerne brukes som shorts. Kjekk sak! Nøstebarn er en nettbutikk som har diverse ullundertøy og annet ulltøy for både store og små.

Medlemmenes turtips:

Dunundelag/-stol

Nettingtrøyer

Ulltips

Huskeliste til høstsekken

Huskeliste hytte til hytte-sekken

Gaffatape

Førstehjelp

Soveposer

Matbokser

Crocs

Pakkposer

Eksterne lenker:

Basegear (USA)

Oslo Sportslager

Sportsnett

Aktive barn

Nøstebarn

71 grader nord

OffroadFinnmark

Alta og Omegn Turlag

Lars Monsen

Glød

Artic Nuvsvåg